U bevindt zich hier: StartFlash Info NLHet Brussels Hoofdstedelijk Gewest komt in actie voor het klimaat!

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest komt in actie voor het klimaat!

Openbaar onderzoek

Ontwerp van Gewestelijk Lucht-Klimaat-Energieplan

Van 25 mei tot 31 juli 2015

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft beslist een voorbeeld inzake duurzaam beheer te worden en heeft zich geëngageerd om zijn uitstoot van broeikasgassen tegen 2025 met 30% te verminderen.

De economische ontwikkeling van de stad en de kwaliteit van de leefomgeving van haar inwoners met elkaar verzoenen door de mensen centraal te zetten binnen deze ontwikkeling, is een fundamentele uitdaging voor milieu en volksgezondheid. 

Daarom heeft het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een "Gewestelijk Lucht-Klimaat-Energieplan" uitgewerkt om de renovatie van gebouwen te vergemakkelijken, zachte mobiliteit te ontwikkelen, milieuvriendelijke consumptie te bevorderen en de impact van onze economie te beperken.

 

Uw mening interesseert ons!

Vooraleer het door de Regering wordt goedgekeurd, wordt dit Gewestelijk Lucht-Klimaat-Energieplan van 25 mei tot 31 juli 2015 onderworpen aan een openbaar onderzoek bij de bewoners van het Brussels Gewest. 

 

Wilt u reageren?

Stuur dan uw suggesties naar airclimat-luchtklimaat@leefmilieu.brussels of naar Leefmilieu Brussel, Onderzoek "Lucht-Klimaat-Energieplan" - Thurn & Taxis-site - Havenlaan 86C/3000 – 1000 Brussel.

 

Wilt u meer weten?

Het ontwerp van Gewestelijk Lucht-Klimaat-Energieplan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunt u downloaden op www.leefmilieu.brussels/onderzoek-luchtklimaat

U kunt het ook raadplegen in uw gemeentehuis en elke dinsdag en donderdag tussen 10 en 12 uur bij Leefmilieu Brussel – Informatiecentrum – Thurn & Taxis-site –  Havenlaan 86C/3000 – 1000 Brussel.

 

Elke mening telt, want we zijn met meer dan een miljoen Brusselaars!