U bevindt zich hier: StartFlash Info NLProjectoproep: duurzame initiatieven

Projectoproep: duurzame initiatieven

Zin om dingen te veranderen? Neem deel aan de Projectoproep "DUURZAME INITIATIEVEN" in Sint-Pieters-Woluwe ! Affiche lezen

De Gemeente Sint-Pieters-Woluwe, in samenwerking met de VZW TETRA Terre & Conscience, zal de realisatie in 2016 van 3 tot 4 duurzame burgerprojecten in de gemeente financieel ondersteunen.

  • Welke projecten kunnen worden ingediend ?

Onder « duurzaam initiatief » verstaan we burgerinitiatieven van algemeen belang die de gezelligheid in de wijk versterken, de impact van onze levenswijze op het leefmilieu verkleinen en een lokale, alternatieve en ethische economie bevoordelen.

De projecten zullen autonoom moeten zijn en gedragen worden door minimum 3 dragers en zullen worden gerealiseerd door de laureaten in de loop van het jaar 2016. Het is essentieel dat de voorgestelde initiatieven aan een reeks van ontvankelijkheidsvoorwaarden beantwoorden (die worden in het reglement van de Projectoproep reglement gedetailleerd).

  • Hoe postuleren ?

Het gedetailleerd reglement  van de projectoproep,  het inschrijvingsformulier  en de details van de documenten die opgestuurd moeten worden naar de VZW TETRA Terre & conscience, kunnen via de volgende link gedownload worden http://www.tetra-asbl.be/Appel-a-projets-Initiatives-durables-de-Woluwe-Saint-Pierre-event-1853.html.

Deze projectoproep loopt van dinsdag 1 september tot en met zondag 22 november 2015 (23u59).

Voor meer informatie, kom je best naar de informatieavond op 19 oktober 2015.