Welkom in Sint-Pieters-Woluwe

Actualiteit

Belangrijke informatie van de politiezone Montgomery

De afgelopen weken hebben verschillenden onder jullie, zowel burgers als schooldirecties, de autoriteiten (burgemeesters en onze politiezone Montgomery) om opheldering gevraagd over de pogingen tot ontvoering en andere verdachte gedragingen ten aanzien van kinderen die via de pers, maar ook en vooral via de sociale media, kenbaar werden gemaakt.

Lees meer

Sint-Pieters-Woluwe en Amnesty International : Samen voor mensenrechten!

In december 2014 mobiliseerde Sint-Pieters-Woluwe voor MOSES AKATUGBA, die op 16-jarige leeftijd ten onrechte ter dood werd veroordeeld in Nigeria. In juni 2015 werd Mozes, dankzij internationale mobilisatie, gratie verleend. Op 4 december zal hij ons een bezoek brengen.

Lees meer

Grote herfstschoonmaak campagne 2019

De dienst Openbare ruimte organiseert een grote schoonmaak campagne om de openbare ruimte weer kraaknet te krijgen, vanaf 18 tot 29 november.

Lees meer

Gemeentelijke openingsuren: neem op Fluicity deel aan onze enquête

In november nodigt de gemeente u uit om deel te nemen aan een enquête over de openingstijden van de loketten van de dienst Bevolking/Burgerlijke Stand en Stedenbouw.

Lees meer

Inschrijving tot de kerstmarkt in het Centrumwijk

De dienst Animaties organiseert de vierde editie van de kerstmarkt in het Centrumwijk op 8 december 2019.

Lees meer

1 Dag zonder inbraak

Voor het zesde opeenvolgende jaar nemen P.A.J. (de preventiedienst van de gemeente) en de preventiecel van de politiezone Montgomery deel aan de campagne tegen inbraken « 1 dag zonder ». Deze gaat dit jaar door tijdens de week van 14 oktober.

Lees meer

Zones voor fietsdelen

Fietsdeelvoertuigen – en elektrische steps in het bijzonder – zijn nieuwe, efficiënte, ruimtebesparende en minder vervuilende vervoermiddelen, maar ze worden soms gebruikt door gewetenloze mensen die ze overal achterlaten.

Lees meer

Ontmoetingen met de burgers 2019

Vanaf dit nieuwe schooljaar biedt het College van Burgemeester en Schepenen u 5 bijeenkomsten aan om u de Algemene beleidsverklaring 2019-2024 voor te stellen en die met u te bespreken.

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

1
december
muziek

Koninklijke Harmonie Van Stokkel & Udo

Centre culturel Whalll

Lees meer
2
december
Theater

Bossemans & Coppenolle

Centre culturel Whalll

Lees meer
4
december
Kinderen

Sinterklaas in Stokkel

Place Dumon

Lees meer
8
december
Animaties

Kerstmarkt op het Meiersplein

Place des Maïeurs

Lees meer
Alle evenementen

 

Peiling