Actualiteit

Bibliotheek De Lettertuin blijft open

Goed nieuws: Bibliotheek De Lettertuin blijft open. 

Lees meer

Coronavirus : Oproep voor vrijwilligers

In het voorjaar tijdens de eerste golf van het coronavirus, hebben jullie talrijk geantwoord op de oproep voor vrijwilligers die de gemeente gelanceerd had om alleenstaand en geïsoleerde senioren in Sint-Pieters-Woluwe te ondersteunen en te helpen. Dank zij u hebben we enkele tientallen koppeltjes (senior/vrijwilliger) kunnen vormen om boodschappen te doen, de was te doen, […]

Lees meer

[ UITGESTELD! ] KLINK – Kunst in de kijker 2020

Naar aanleiding van de evolutie van de situatie van de gezondheidscrisis en de verschillende beslissingen van het Overlegcomité en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, hebben we besloten om de tentoonstelling KLINK – Kunst in de Kijker, die oorspronkelijk gepland was voor november 2020, uit te stellen.

Lees meer

Sluiting van de gemeente op 2 november

Het gemeentebestuur zal gesloten zijn op maandag 2 november.

Lees meer

Terkamerenstraat : informatievergadering over het herstellen van de wegenis

De wegenis in het gedeelte van de Terkamerenstraat begrepen tussen de Donkerstraat en de Guldendallaan, is verouderd. Onze gemeente stelt, in overleg met de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe voor om de wegenis te herstellen.

Lees meer

Intercommunale BRUTELE – Zitting van de Raad van Bestuur open voor het publiek

Overeenkomstig artikel 1532-1 §2 van het Waalse wetboek van Lokale democratie delen wij u mee dat de intercommunale BRUTELE verplicht is om één keer per jaar een voor het publiek toegankelijke vergadering van de raad van bestuur te houden. Deze vergadering vindt plaats op 12 november 2020 om 20u00 met de volgende agenda:

Lees meer

Een kaart om lokale Horecazaken te steunen

In deze periode van gezondheidscrisis in verband met Covid-19 willen we de horecazaken ondersteunen die Take away of thuisbezorgingdiensten aanbieden in Sint-Pieters-Woluwe.

Lees meer

Politieverordening – dragen van een mondmasker in Sint-Pieters-Woluwe

Naar aanleiding van de beslissingen van de laatste Nationale Veiligheidsraad en van de laatste Veiligheidsraad van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft de Burgemeester een politieverordening uitgevaardigd betreffende het dragen van een mondmasker, dat op donderdag 1 oktober van kracht wordt.

Lees meer
Alle nieuws
 

Peiling