Actualiteit

Deelnemen aan het Klimaatplan: enquête en workshops

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe wil een ambitieus Klimaatplan opstellen. Dit laatste heeft tot doel de inwoners, het bestuur en alle andere actoren van de gemeente voor te bereiden op de strijd tegen de klimaatverandering en voor een bewoonbare en vreedzame planeet, door middel van duidelijk omschreven acties.

Lees meer

Het Covid Safe Ticket is verplicht om toegang te krijgen tot onze evenementen

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe nodigt u graag uit voor talrijke evenementen in september. Om van deze nieuwe vrijheid te genieten, moet u wel een Covid Safe Ticket (>12 jaar) voorleggen, geldig voor onze evenementen die meer dan 400 personen buiten of 200 personen binnen samenbrengen.

Lees meer

Sportrommelmarkt op 5 september: inschrijvingen geopend!

Na deze hete sportzomer organiseert de gemeente Sint-Pieters-Woluwe haar eerste Sportrommelmarkt. En wij nodigen u uit om mee te doen: clubs (teams, vrienden…), onder vrienden, familie.

Lees meer

KLINK (Kunst in de kijker) : oproep aan de deelnemers

Wij stellen u graag de 13de editie van KLINK voor, het tentoonstellingparcours dat kunstenaars en handelaars uit de gemeente Sint-Pieters-Woluwe samenbrengt, voorheen bekend als “Kunst in de etalage. Van 3 november tot 26 november 2021. 

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

26
September
Animaties

Bierfestival

Place des Maïeurs

Lees meer
1 - Oct
3 - Oct
Kinderen

Stokkel feest van 1 tot 3 oktober

Place Dumon

Lees meer
4
October
Theater

Het temmen van de feeks

Centre culturel Whalll

Lees meer
10
October
Rommelmarkt

Rommelmarkt Mater Dei

Lagere School Mater Dei

Lees meer
Alle evenementen

 

Peiling