Projectoverleg Tervurenlaan

In het kader van de gewestelijke voorstellen voor de aanleg van een fietspad op de zuidas van de Tervurenlaan tussen het Leopold II-plein en de rue des Atrébates, verwelkomde de stad op haar verzoek Elke Van den Brandt, Gewestminister van Mobiliteit, maandag 31 augustus 2020.

Projectoverleg Tervurenlaan

Het doel van deze bijeenkomst was om de plannen van de regionale diensten te presenteren om, ten tweede, zo breed mogelijk te overleggen met de bewoners die door deze ontwikkelingen worden getroffen. Merk op dat in Etterbeek ook een gelijkaardige bijeenkomst plaatsvond voor de rest van het fietsgedeelte tot aan het Jubelpark.

Handige links :

  • Om de video van de vergadering te vinden: https://youtu.be/8UBzCiCksGA (Merk op dat als gevolg van technische problemen buiten onze controle, de volledige introductie van Benoît Cerexhe niet op deze video voorkomt. Tijdens zijn toespraak heeft de burgemeester de bakens van Sint-Pieters-Woluwe gerepareerd met naar dit regionale fietspadproject. Vind alle opmerkingen van de burgemeester in zijn conclusie, aan het einde van de video: 1u 36min 56sec – 1u 39min 30sec)
  • Powerpoint gepresenteerd tijdens de bijeenkomst: Présentation test cyclable Tervuren BM

Alle informatie blijft beschikbaar op de website van de gemeente onder het tabblad “Mobiliteit”.

Om een ​​mening te geven over de regionale ontwikkelingsvoorstellen, nodigen wij u uit om een ​​e-mail te sturen (tot 15 september) naar info.vandenbrandt@gov.brussels door de e-mail mobilite@woluwe1150.be te kopiëren.