Laden Evenementen

Expo Troost

  • Dit evenement is voorbij.
Wednesday 17 November - Tuesday 30 November
10:00 AM-5:00 PM
GC Kontakt

Samenvatting

TROOST is het thema waarmee Hof van Orban, samen met verschillende partners uit de gemeente, mee aan de slag gaat. Na een moeilijke corona-periode is er troost nodig om de hoop terug te vinden.

Tijdens je bezoek aan de expo ben je vriendelijk uitgenodigd om een bloembol te planten in de tuin, waarmee we de hoop in de lente zullen zien verschijnen.

17/11 – 30/11  EXPO Wat helpt jou om je beter te voelen?
De antwoorden van de jongeren van FEDASIL, de inwoners van HAMA 4 – De Kastagnes, de leerlingen van Don Bosco en de senioren van Zoniënzorg kom je te weten via persoonlijke foto’s en teksten op de muren van Kontakt.

Woensdag 17/11, 18:00  – vernissage, TROOSTMOMENT                                                           

Je bent hartelijk uitgenodigd op de vernissage en een uurtje poëzie en muziek gebracht door Bib de Lettertuin en de Gemeentelijke Muziekacademie.  Geniet mee van een hapje en een drankje.
Info: GC Kontakt en LDC ‘t Koetshuis

*Hof van Orban
Is het samenwerkingsproject van het LDC ‘t Koetshuis en GC Kontakt op de site die wij delen op de Orbanlaan 54.  Onder de ‘paraplu’ van Hof van Orban wordt de site (tuin) beschikbaar gesteld aan iedereen die een goed idee heeft, dat past bij de doelstellingen (samenwerking en ontmoeting) van Hof van Orban. We hopen dat het project een springplank kan zijn voor nieuwe initiatieven vanuit de gemeenschap, zo wordt de site hopelijk meer en meer een ontmoetingsruimte in een groene stadsoase.