Laden Evenementen

Festiwhalll

  • Dit evenement is voorbij.
Sunday 13 September - Sunday 13 September
11:00 AM-6:00 PM
Centre culturel/cultureel centrum Whalll

Samenvatting

De W:Halll, het cultureel centrum van Sint-Pieters-Woluwe organiseert samen met de diensten Franstalige Cultuur, Nederlandstalige Cultuur, Sociale Zaken, Gezin en Personen met een Handicap, Jeugd en Buitenschoolse activiteiten van de gemeente een groot familiefeest, gratis en open voor iedereen!

 

​De FestiWhalll zet dit jaar zijn deuren openen voor alle partners en de verenigingen aan hen verbonden. Deze nieuwe, meer omvattende formule biedt een gelegenheid aan Nederlandstalige en Franstalige socioculturele structuren, VZW’s die gespecialiseerd zijn in de gehandicaptensector of de jeugddiensten, om hun activiteiten bij het publiek bekend te maken. Op het programma : Spelletjes, workshop, verhaaltjes voorlezen…

 

​Maar dat is lang niet alles…! Het programma wordt aangevuld met circus, muziek « in gebarentaal », theater en andere voorstellingen!

 

Cultuur, vooral naar kinderen toe, krijgt een prominente plaats. Met voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot hun ouders. Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan de toegankelijkheid en de inclusie van mensen met een handicap.

 

Met deze nieuwe editie van FestiWhalll creëren we een inclusief evenement, voor een groot publiek met of zonder handicap. Hiermee vervangt dit familiefeest ook de vroegere inclusieve vrijetijdsbeurs.

 

De toegang is gratis maar reserveren is voor sommige voorstellingen noodzakelijk.

Voor zij die niet voor één van de voorstellingen reserveerden, zullen we conform de veiligheidsmaatregelen vragen om in te tekenen bij aankomst.

 

Praktische infos – > https://www.festiwhalll.be/

Reservaties -> https://www.festiwhalll.be/praktische-infos-pratiques