Laden Evenementen

Het temmen van de feeks

  • Dit evenement is voorbij.
maandag 04 oktober - maandag 04 oktober
8:15 PM-10:30 PM
Centre culturel/cultureel centrum Whalll

Samenvatting

SIETSE REMMERS/EIGEN KWEEK

De felle en opstandige Katarina is geen populaire keuze als potentiële echtgenote. Een grote bruidsschat is haar enige goede eigenschap; zo groot dat de nakende rijkdom edelman Petruchio makkelijk overtuigt om met Katarina te trouwen. Gebruikmakend van verschillende ongewone technieken weet hij vervolgens zijn bruid te temmen en om te vormen tot de ideale vrouw.
Een sterke cast – een mix van stormend en aanstormend talent – en live muziek van componist Simon Reyners, verleiden het publiek met een lichte komedie die geleidelijk de vorm aanneemt van een schizofrene tragedie waarin de vrouw het laatste woord heeft.

tekst WilliamShakespeare, Sietse Remmers

muziek Simon Reyners

spel Tom Van Bauwel, Timo Sterckx, Sietse Remmers, Stan Martens, Ferre Vuye, Femke Van der Steen en Simon Reyners Kunst&Cultuur zet zijn schouders onder het initiatief ‘Eigen Kweek’: tien cultuurcentra uit de streek slaan de handen in elkaar om jong, straf talent te ontdekken en een podium te geven.

In het Cultureel Centrum Whalll. Info en reservatie : kunst.cultuur@woluwe1150.be of 02 773 05 92 – https://kunstencultuur.woluwe1150.be/