Cultuur- en congrescentrum Sint-Pieters-Woluwe – W:HALLL

W:HALLL
Charles Thielemanslaan 93
02/773.05.91

Het cultuur- en congrescentrum W:HALLL is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. W:HALLL beschikt enerzijds over moderne infrastructuur, en anderzijds over ervaren en bekwaam personeel.

Wij nodigen u uit op onze website de verschillende huurmogelijkheden te ontdekken voor uw evenementen. 5 zalen zijn beschikbaar:

  • Het Auditorium

Een spektakelzaal waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden: conferenties, cinema, congres, balletoptredens, theater etc. Het Auditorium telt 661 genummerde zitplaatsen (466 parterre en 195 balkon)

  • Fabry Zaal

Zaal opgetrokken in twee niveaus. Het eerste niveau heeft een oppervlakte van 360m². De vloer is bedekt met parket. De zaal is omgeven door grote ramen. Verduisteren is mogelijk dankzij de aanwezigheid van elektronisch bedienbare gordijnen.

De aankomsthall heeft een oppervlakte van 60m². De vloer is uit marmer vervaardigd. Er is een vestiaire, een uitgerust keuken (voldoet aan eisen van professionele traiteurs), een weelderige bar uitgerust met bierkranen en koelkasten voldoende voor 500 gasten.

  • Het Forum

Deze zaal is ideaal voor kleine conferenties of seminaries (30 tot 100 personen), alsook voor huwelijksfeesten en exposities.

De aankomsthall heeft een kleine bar een opslagruimte voor traiteurs die toelaat cocktail- of koffiepauzes te organiseren.

  • W:Halllstation

De volledig gerenoveerde zaal grenst aan Het Auditorium. Er is een bar, een podium met twee loges. Deze zaal kan tot 100 personen ontvangen en is bemeubeld met modern design.

  • Jean Capart Zaal

Auditorium met 70 plaatsen op het gelijkvloers van het gebouw. Uitgerust met technisch materiaal dat voldoet voor het organiseren van conferenties, lessen, seminaries of kleine vergaderingen.

 

Voor verdere info, aarzel niet contact op te nemen met Mevr. Sylvia Schären via 02/773.05.91.

sscharen@woluwe1150.irisnet.be
www.whalll.be
www.woluwe1150.be/congres

Voor het culturele programma, klik hier: Centre culturel de Woluwe-Saint-Pierre – W:Halll