Consultatie fietspad – Tervurenlaan

Consultatie fietspad – Tervurenlaan

Op 31 augustus stelde het Gewest, samen met de gemeente, zijn testproject voor van een tweerichtingsfietspad op de Tervurenlaan en de planning van een meer definitieve ontwikkeling op middellange termijn in het gedeelte tussen Leopold II-plein en de rue des Atrébates.

Gezien de vele reacties wenste het Gewest, via minister van Mobiliteit Elke Van den Brandt, het overleg voort te zetten en bijkomende oplossingen op tafel te leggen die het aan de bewoners wil voorleggen.

U vindt op deze pagina alle informatie over deze laatste consultatievergadering (van 24/02/2021) en het voorgestelde alternatief, namelijk:

  • De link naar de presentatie;
  • Het oorspronkelijke project van de regio;
  • Het eenrichtingsspoorproject verdedigd door de gemeente en bewoners;
  • Presentaties van de nieuwste regionale aanvullende voorstellen.

Als u verzoeken of aanbevelingen heeft in verband met de plannen die door het Gewest worden voorgesteld, stuur dan een e-mail naar

Kabinet van de minister van Mobiliteit : info.vandenbrandt@gov.brussels door Brussel Mobiliteit te kopiëren : mobiliteit@gob.brussels (NL) of mobilite@sprb.brussels (FR)

 

Handige links:

 

Om de video van de bijeenkomst van 31 augustus te vindenhttps://youtu.be/8UBzCiCksGA (Houd er rekening mee dat vanwege technische problemen buiten onze controle, de volledige introductie door Benoît Cerexhe niet in deze video voorkomt. Tijdens zijn toespraak bevestigde de burgemeester de bakens van Sint-Pieters-Woluwe in relatie tot dit regionale fietspadenproject. Vind alle opmerkingen van de burgemeester in zijn conclusie, aan het einde van de video: 1u 36min 56sec – 1u 39min 30sec)

 

Alle informatie blijft beschikbaar op de website van de gemeente onder het tabblad “Mobiliteit”.