Inschrijving tot de kerstmarkt in het Centrumwijk

Zondag 12 december 2021 zal het Meiersplein verlicht worden om de 4de editie van de Kerstmarkt te verwelkomen.

Handelaars uit de gemeente Sint-Pieters-Woluwe en andere gemeenten zullen verschillende levensmiddelen en ambachtelijke producten aanbieden. Designers zullen ook hun realisaties laten zien. Met het gemeenschappelijke doel om de kerstsfeer en de lokale knowhow te laten schitteren. Naast de stands van de exposanten worden er verschillende activiteiten voor kinderen gepland, met muzikale momenten als accent.

 

In het kader van dit evenement lanceren we een oproep voor exposanten. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, nodigen wij u uit om onze voorwaarden te lezen en u vóór 19 november 2021 in te schrijven via het formulier hieronder.

 

Inschrijving

Het team van de kerstmarkt selecteert op basis van bepaalde criteria. Wij willen de kleine ambachtslieden die rechtstreeks hun productie komen verkopen onder de aandacht brengen.  Wederverkoopactiviteiten die lokale en originele producten en een kwaliteitsaanbod op de horeca aanbieden. Om deze verscheidenheid aan producten te promoten, zijn de standplaatsen voor nieuwe horecazaken beperkt. 

Kandidaatstellingen onder voorbehoud van bevestiging.

 

Prijszetting van de standplaatsen

  • Standplaats zonder tent * (3m / 3m): 50 euro
  • Standplaats met aanvraag voor een tent* (3m/3m): 70 euro

Gratis voor de handelaars van de “Centrum”-wijk

*Inclusief: water, elektriciteit, tafels en stoelen.

 

Een meer respectvolle markt

Zorg ervoor dat u het duurzame aspect respecteert door zoveel mogelijk niet-biologisch afbreekbare of gerecycleerde verpakkingen, tassen, borden, bestek en glazen te vermijden. Bij voorbaat dank voor uw aanpassingen.

 

Uurregeling

12u tot 19u voor de bezoekers – opbouw vanaf 8u30 – afbraak om 19u00.

 

Voorwaarden & Veiligheid

  • Gelieve kennis te nemen van de veiligheidsregels betreffende de tijdelijke installaties waarvan u de lijst en de voorwaarden kunt terugvinden op de volgende website: https://be.brussels/dbdmh/een-evenement-organiseren-wat-te-doen/bijlage-c
  • U moet zowel voor uw materiaal als voor uw activiteiten over de vereiste verzekeringen beschikken.
  • U moet eveneens in het bezit zijn van alle vereiste controlecertificaten voor uw elektrische installaties en gasinstallaties.
  • U bent verantwoordelijk voor de goede werking van uw installaties en de organisator is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen die veroorzaakt zijn door de slechte staat of het slechte gebruik van deze installaties.
  • Op het einde van de dag moet u uw standplaats schoonmaken.
  • Wij vragen u de wetgeving op dit gebied te respecteren. In geval van inbreuk behouden de organisatoren zich het recht voor u van het evenement uit te sluiten. Info: http://www.favv-afsca.be/thematischepublicaties/gelegenheidsverkoop.asp
  • Alle heffingen en belastingen die gevorderd worden, zijn ten laste van de deelnemers.
  • De deelnemers zijn als enige verantwoordelijk voor hun standplaats en de inhoud ervan.

 

Bevestiging

Een bevestiging van uw deelname zal u kort vóór het evenement toegestuurd worden.

Contact: Aguado Cindy – caguado@woluwe1150.be – 02/773.05.36 – Animaties / Gemeentebestuur van Sint-Pieters-Woluwe.