Project “Werken aan de Ring” – Informatievergaderingen

In het kader van de heraanleg van de Brusselse ring organiseert het gewestelijk agentschap “De Werkvennootschap” in december 2021 een reeks informatievergaderingen om de verschillende plannen voor te stellen, vragen te beantwoorden en de burgers de kans te geven hun mening te geven over dit grote project.

Deze sessies zullen online plaatsvinden en zijn gepland voor:

  • 13/12 – 19.00 uur, online-informatiebijeenkomst over Jezus-Eik en Groenendaal (meer info hier – ga naar het Facebook-evenement hier)
  • 14/12 – 19u, online briefing over Vierarmen en Leonard (meer info hier – toegang tot het Facebook-evenement hier)
  • 15/12 – 19u, online briefing in het Frans over de vier hubs (meer info hier – toegang tot het Facebook-evenement hier)

Inschrijving is noodzakelijk en kan telefonisch op 02/553.38.00 of via het Nederlandse of Franse formulier. Een paar uur voor het begin van de sessie ontvangen alle deelnemers per e-mail de deelnamelink.

Alle informatie is beschikbaar op de website: werkenaandering.be/ring-oost2. Daar vindt u de brochure, video’s en panelen voor elk kruispunt. Als u rechtstreeks naar de informatie voor een specifiek kruispunt wilt gaan, kunt u dat doen via deze links:

Voor mensen die moeite hebben om een digitale informatiebijeenkomst bij te wonen, is er de mogelijkheid om een afspraak te maken en uw vragen te stellen aan een projectleider:

  • 6/12 – van 17:00 tot 20:30 in Oudergem (Cultureel Centrum, Vorstlaan 183) (NL/FR): meer info
  • 8/12 – 17:00 tot 20:30 in Hoeilaart (Felix Sohie Gemeenschapscentrum, Gemeenteplein 39) (NL) : meer info

Wie zich inschrijft, kiest een tijdslot van 20 minuten en zal dan met een deskundige kunnen spreken. Opgelet: tijdens deze uren zullen er geen informatiepanelen of gedetailleerde toelichtingen zijn. Inschrijven is verplicht en kan via werkenaandering.be/agenda.

Er zullen ook informatiefolders beschikbaar zijn in het gemeentehuis van Sint-Pieters-Woluwe.