RHoK 2021 – Expo Beeldende kunst

RHoK Academie Woluwe organiseert in juni haar eindejaarsexpo. De academie voor beeldende en audiovisuele kunsten (Deeltijds kunstonderwijs van het GO!) toont werk van haar leerlingen dat gemaakt werd tijdens een bijzonder academiejaar.

Ondanks de opgelegde veiligheidsmaatregelen, waardoor de leerlingen minder aanwezig kunnen zijn, kan er enorm creatief werk getoond worden. In de ateliers van de kinderen van 6 tot 11 jaar, van de jongeren van 12 tot 17 jaar en de ateliers van de volwassenen (vanaf 18 jaar) kan je de tekeningen, de schilderijen, de etsen, de litho’s, het beeldhouwwerk en het multimedia-werk bewonderen. 

Om tegemoet te komen aan de veiligheidsvoorschriften werkt RHoK Academie Woluwe dit jaar met een reservatiesysteem (via www.rhokacademie.be) waar je je bezoek kan inplannen. Enthousiaste leerkrachten en leerlingen zullen je verwelkomen in de ruime ateliers!

De tentoonstelling gaat door in de Kleine Kerkstraat 12, 1150 Sint-Pieters-Woluwe. De expo is open op zaterdag 19/6 en zondag 20/6 van 14 tot 19 uur. Op maandag 21 juni en dinsdag 22 juni is de expo open van 18 tot 21 uur.

Zin om een geheel academiejaar mee te draaien in een van onze afdelingen? Info hierover vind je op onze website. Het secretariaat van de academie zal tijdens de expo ook open zijn. Iedereen welkom!

RHoK Academie heeft ook vestigingsplaatsen in Etterbeek.