Tentoonstellingen

Info covid

Naar aanleiding van de sluiting van het Cultureel Centrum W:Halll van Sint-Pieters-Woluwe, moeten we tot onze spijt aankondigen dat alle tentoonstellingen van de dienst Cultuur tot nader bericht worden opgeschort.

Wij zullen ons uiterste best doen om u na deze datum te verwelkomen met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

 

In de tussentijd blijven we zichtbaar met  onze Facebookpagina > U zult iets meer kunnen ontdekken over onze activiteiten, maar ook over de geschiedenis en de culturele dynamiek van de gemeente.

 

De Tentoonstellingen

Kunst en cultuur voor iedereen behoren tot de aandachtspunten van de gemeente.

Er worden verschillende initiatieven georganiseerd om kunstenaars van Sint-Pieters-Woluwe en hedendaagse kunst te promoten. Wij nodigen u uit om onze verschillende evenementen te komen ontdekken: De Kunstprijs, de Jaarlijkse Tentoonstelling van de Kunstenaars van Sint-Pieters-Woluwe, de individuele tentoonstellingen, de Virtuele Galerij, Kunst in de etalage…

 

Bent u een kunstenaars van Sint-Pieters-Woluwe ?

Klik hier en schrijf je in de lijst van kunstenaars van Sint-Pieters-Woluwe aan de activiteiten georganiseerd door de  franstalige Dienst Cultuur te deel te nemen !

U kunt zich eenvoudig afmelden via mail – mpierloot@woluwe1150.be -. 
 

Onze newsletter

Klik hier en schrijf je in de newsletter om uitnodigingen te ontvangen voor toekomstige artistieke evenementen die door de Cultuur Dienst worden georganiseerd!

U kunt zich eenvoudig afmelden via het afmeldformulier via deze link.
 

 

de Dienst Cultuur