U bevindt zich hier: Start

Maand van de duurzame ontwikkeling

Open van 21 maart tot 21 april uw ogen voor de biodiversiteit rond u ! Gedurende deze thematische maand staan prachtige straatbloemen, wilde grassen en allerlei soorten beestjes in de schijnwerpers.

Lees meer...

Vernieuwingswerken van de voetpaden van het gemeentehuis

Vanaf 19 maart 2018 zal de Gemeente overgaan tot de volledige vernieuwing van de voetpaden van het gemeentehuis in de Ch. Thielemanslaan en in de P. Lancsweertstraat. Meer info hier

 

Oproep vrij podium Feest van de Tervurenlaan op 6 mei 2018

«Vrij podium» geeft de kans aan groepjes jonge muziekanten om iets ten berde te brengen op het podium, professioneel verzorgd, en dit alles in een feestelijke sfeer, in het kader van het Feest van de Tervurenlaan op 6 mei 2018.
Lees meer...

Architectuurprijs 2018

Aanvragen voor architectuurprijs 2018 indienen tussen 26.03 en 30.03.2018, van 9u00 tot 12u00, bij de afdeling Stedenbouw.

Meer info : affiche lezen - Artikel Architectuurprijs 2018

 

Gemeentelijk Mobiliteitsplan

In antwoord op de uitdagingen van de mobiliteit van vandaag, heeft onze gemeente besloten een Gemeentelijk Mobiliteitsplan (GMP) op te stellen. Het GMP werd door de gemeenteraad van december 2017 goedgekeurd.

Lees meer...

Kinder carnaval op 03/02/18

21e kinder carnaval op zaterdag 3 februari vanaf 14u30 tot 18u in het Gemeenschapscentrum van Mooi-Bos. Affiche lezen.

 

Sint-Pieters-Woluwe op weg om de titel "FairTradeGemeente" te verkrijgen ... Met uw hulp?

Op initiatief van de vrijwilligersgroep van de lokale Oxfam winkel is de gemeente Sint-Pieters-Woluwe sinds februari 2017 officieel toegetreden tot de campagne "FairTradeGemeente".
Lees meer...

Markt van Stokkel gaat door op 11 november

Hoewel 11 november een feestdag is, gaat de zaterdagmarkt van Stokkel wel degelijk door morgen, zoals steeds van 8u tot 13u op de Baron d’Huartlaan.

 

Diefstalpreventie : laat uw fiets graveren op 15/11/17

De vzw PAJ (dienst Preventie van de gemeente) organiseert een actie waarbij fietsen kunnen gegraveerd worden op woensdag 15/11, van 15u tot 18u, aan de ingang van de Stockel Square.
Lees meer...

Ontmoetingen met de burger 2017-2018

In 2015 heeft het Schepencollege 7 ontmoetingen met de burger georganiseerd in de wijken van de gemeente. Om deze dynamiek van burgerparticipatie verder te zetten, worden er opnieuw ontmoetingen met de burger georganiseerd in de komende maanden. 
Lees meer...

Zonale Gemeentelijke Stedenbouwkundige Verordening voor het Plateau van Stokkel - power point

Op 25 oktober heeft een informatievergadering betreffende het opstellen van een Zonale Gemeentelijke Stedenbouwkundige Verordening voor het Plateau van Stokkel plaats gevonden in de parochiezaal gelegen Parmentierlaan 250. U vindt hier de link naar de PowerPoint die tijdens de vergadering werd voorgesteld.

 

Fluicity: een app voor meer burgerparticipatie

Sint-Pieters-Woluwe heeft besloten om op haar grondgebied de app Fluicity te installeren. Dit biedt een platform voor burgerparticipatie dat lokale projecten met andere burgers bevordert. Maak uw account aan op www.flui.city/woluwe1150.

Lees meer...

Besluit van de Burgemeester : reclamecampagne “Rich meet beautiful"

Op 28/09/17 heeft de Burgemeester een besluit genomen die verbiedt op het grondgebied van de gemeente enige publicitaire handeling, activiteit, campagne of materiaal te voeren die aanzet tot ontucht of prostitutie van minderjarigen of meerderjarigen, noch in het kader van de campagne “Rich meet beautiful”, noch van einige hiermee verbonden of gelijkgestelde campagne. Besluit van de Burgemeester - Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke regering.

 

Werken in de Don Bosco- en de Thielemanslaan van 18/09 tot 21/09/17

De gemeente, in samenwerking met een privé-aannemer, zal overgaan tot het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag in de Don Bosco- en de Ch. Thielemanslaan (van nr. 74 tot nr. 102). Bericht aan de bewoners - Omleiding

Tentoonstelling 'Recht in de ogen' vanaf 12/09 tot 22/09/17

Van 12 tot 22 september verwelkomt de hal van de dienst Bevolking van het gemeentehuis de tentoonstelling van Amnesty International 'Recht in de ogen'.
Lees meer...

Autoloze zondag 2017: aanvraag doorgangsbewijs

De autoloze zondag 2017 zal op 17 september plaatsvinden.

Lees meer...

Pagina 1 van 7