U bevindt zich hier: Start

Gemeentelijk Mobiliteitsplan – Openbaar onderzoek

In antwoord op de uitdagingen van de mobiliteit van vandaag (zoals de noodzaak om de openbare ruimte te delen en voor multimodaliteit te kiezen), heeft onze gemeente in 2015 besloten een Gemeentelijk Mobiliteitsplan (GMP) op te stellen.

Lees meer...

Filmvertoning « L’Odyssée» op 27 april 2017 in de W:Halll

In het kader van het Maltese voorzitterschap van de Europese Unie, nodigen de gemeente en de VZW Wolu-Europe u uit op de filmvertoning van «L’Odyssée» op donderdag 27 april 2017 in de W:Halll. Gratis ingang, een drankje is voorzien.
Lees meer...

Online uittreksels uit het bevolkingsregister !

Geen tijd om naar het gemeentehuis te gaan? Dan kan u zich met uw identiteitskaart en een kaartlezer aanmelden op volgende website : https://mondossier.rrn.fgov.be.

Lees meer...

Conferentie over de Europese justitie op 17/03/17

De VZW Wolu-Europe nodigt u uit op een conferentie over:

"De meerwaarde van de Europese justitie voor de Europese burgers en zijn bijdrage aan de Europese integratie".

Op 17/03/17 om 19u30.

Meer info hier.

Heraanleg van het Dumonplein – daar hoort een speciale website bij

In het kader van de heraanleg van het Dumonplein heeft de gemeente Sint-Pieters-Woluwe een nagelnieuwe website online geplaatst die volledig in het teken staat van de werf : www.dumon1150.be.
Lees meer...

Afsluiting van de Halfuurdreef op 2 maart 2017

De Gemeente, in samenwerking met een privéonderneming, zal overgaan tot de aanleg van inrichtingen aan het einde van het bos om de bestuurders er toe aan te zetten hun snelheid te verlagen, om de zone 30 te verlengen. Meer info in het bericht aan de inwoners.

Jobbeurs 2017 - werkgevers

U bent van plan om personeel in dienst te nemen ?

Kom naar onze jobbeurs !

affiche lezen

Bewogen

BEWOGEN is een culturele zoektocht naar vertrouwen, erkenning, schoonheid en elkaar doorheen theater, muziek, film, literatuur, exposities en gesprekken, van 15 februari tot 31 maart 2017 in Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Lees meer...

Feest van de Tervurenlaan 2017 - Inschrijvingen

Dit jaar vieren wij het 120-jarig bestaan en de 20e editie van het Feest van de Tervurenlaan. Wij voorzien dan ook een speciale editie van dit feest met als thema “de jaren 1900”.

Lees meer...

20ste Kinder Carnaval op 18/02/17

Het gemeenschapscentrum van Mooi-Bos en Wolu-Animaties VZW nodigen u uit op het Carnaval op zaterdag 18 februari van 14u tot 18u.

Lees meer...

Gewestelijk Plan voor Duurzame Ontwikkeling - openbaar onderzoek

In het GPDO, stelt de Brusselse Regering een aantal concrete projecten in verband met huisvesting, mobiliteit, economie, leefomgeving, ... Alle voorstellen steunen op de mogelijkheden die geboden worden door ons grondgebied.
Lees meer...

Ophaling van de vuilniszakken in 2017

Op 2 januari 2017 treedt in het volledige Brussels Gewest een nieuw systeem in werking voor de ophaling van vuilniszakken. Een van de opmerkelijke veranderingen is de terugkeer van de wekelijkse ophaling van gele en blauwe zakken.
Lees meer...

Vergeet uw parkeerkaart niet te hernieuwen

Teneinde elk ongemak te vermijden (betaling van een retributie van 25 EUR), verzoeken we u om onmiddellijk vanaf vandaag de geldigheidsdatum van uw parkeerkaart na te gaan.

Lees meer...

Verkoop van parkeerplaatsen en kelders gelegen in «De Drevekens»

De Gemeente verkoopt de parkeerplaatsen en kelders waarvan zij eigenaar is gelegen in de fases I en II van het immobiliëncomplex «De Drevekens».

Lees meer...

Skate & Muziek Festival

Hou je van muziek, skate én van organiseren? Dan hebben we jou nodig voor de organisatie van het skate&music festival in het park van Woluwe deze zomer. De eerste vergadering, samen met andere jongeren gaat door op 8 november, om 19h in ICHEC (Bosstraat 365a). Affiche lezen

Lees meer...

Heraanleg van het Dumonplein - video

Het project rond de heraanleg van het Dumonplein is in een stroomversnelling gekomen en wordt meer dan ooit werkelijkheid : het Gewest heeft de stedenbouwkundige vergunning verleend aan de gemeente. Zie het filmpje over het project.
Lees meer...

Pagina 1 van 6