Welkom in Sint-Pieters-Woluwe

Actualiteit

Flash info 09/10 : Stabiliteitsproblemen – gebouw Groene Hond

Er werden stabiliteitsproblemen vastgesteld op de werf van het gebouw op de hoek van de Jules de Troozlaan en de Tervurenlaan (Groene hond) dat momenteel gerenoveerd wordt. De hulpdiensten en de ingenieurs die met het bouwproject belast zijn, zijn ter plaatse.

Lees meer

Leer gratis online een taal met Brulingua!

Kom je uit Brussel? Ben je ouder dan 18 jaar? Leer gratis online een taal met Brulingua! Beschikbaar vanaf 1 oktober 2018.

Lees meer

Gemeentelijke gedeclasserde voertuigen en materiaal te koop

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe stelt haar gedeclasseerde voertuigen en materiaal te koop. Ze worden verkocht in de staat die goed gekend is door de kopers, voor een minimum bedrag van 250 Eur.

Lees meer

Werken op de luchthaven van Zaventem dit najaar

Brussels Airport informeerde de gemeente van de geplande onderhoudswerkzaamheden aan de start- en landingsbanen tijdens het laagseizoen 2018.

Lees meer

1 Dag niet

Voor het vijfde opeenvolgende jaar nemen P.A.J. (de preventiedienst van de gemeente) en de preventiecel van de politiezone Montgomery deel aan de campagne tegen inbraken «1 dag niet». Deze gaat dit jaar door tijdens de week van 22 oktober 2018.

Lees meer

Workshops “Telen in de stad”

Zin om te telen in de stad?  Zin om uw eigen fruit en groenten te produceren in uw tuin, op uw balkon of aan de voet van uw gebouw? Er bestaat een oplossing om een deel van uw voeding zelf te produceren!

Lees meer

Inhuldiging van tram 8 (tram 94) op 28 september

De werken voor de heraanleg van de Woluwedallaan en de verlenging van de tramlijn 94 zijn bijna gedaan. De officiële inhuldiging van dit nieuw stuk tramlijn tussen het Trammuseum en Roodebeek, zal plaats vinden op vrijdag 28 september. Er zal feestelijke animatie voorzien worden.

Lees meer

Kunst & Cultuur 2018-2019

Het theaterseizon begint op 1 oktober met King Lear van William Shakespeare, door de Toneelgroep Maastricht.

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

26
november
Theater

Wachten op do groot

Centre culturel Whalll

Lees meer
3
december
Theater

KVS - Para

Centre culturel Whalll

Lees meer
9
december
muziek

Eindejaarsconcert van de Koninlijke muziekmaatschappij Stokkel

Centre culturel Whalll

Lees meer
Voir l'Agenda

 

Peiling

Wat vindt u over onze nieuwe website woluwe1150?