Nieuws

Terugblik op de burgerpanel in het project Witte Vrouwen

Sinds 2021 werden de buurtbewoners regelmatig op verschillende manieren betrokken bij het project Witte Vrouwen: Openbare vergadering om het memorandum van overeenstemming voor te stellen,  Bezoek aan het terrein met de buurtbewoners, Bilaterale ontmoetingen met lokale actoren, Workshops, ideeënoproep, enz., Presentatie van het participatieproces en de toegepaste methodologieën, Bilaterale ontmoetingen met lokale actoren en buurtbewoners, […]

Lees meer

Presentatie van het herinrichtingsproject van de Tervurenlaan op 11 september

Het gedeelte van de Tervurenlaan tussen het Leopold II Plein en Merode heeft sinds de jaren ’70 geen ontwikkelingen meer gekend, terwijl mobiliteit sindsdien vele veranderingen heeft doorgemaakt. Dit stuk weg dient dus opnieuw te worden ingericht om beter tegemoet te komen aan de vele gebruikers die er dagelijks gebruik van maken, en tegelijkertijd om […]

Lees meer

Mobilisatie in verband met de verlenging van de milieuvergunning van de luchthaven

Laat uw mening horen! Begin juli diende de uitbater van Brussels Airport een aanvraag in om de milieuvergunning te verlengen. Het dossier werd op 4 augustus onvolledig verklaard door de Vlaamse administratie. De aanvrager heeft tot 2 november de tijd om zijn dossier aan te vullen. Daarna kan het openbaar onderzoek beginnen.

Lees meer

Een mobiel containerpark in uw wijk, vanaf 25/09 tot 29/09

Net Brussel en de gemeente Sint-Pieters-Woluwe bieden u een lokale dienst aan om u van uw grof huisvuil af te helpen.

Lees meer

“Place aux Enfants”: een dag vol activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Wij nodigen alle kinderen tussen 8 en 12 jaar uit Sint-Pieters-Woluwe uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van “Place aux Enfants”, die zal plaatsvinden op zaterdag 21 oktober 2023.

Lees meer

Uitnodiging op 18/09 – Bijeenkomst voor burgers: Crisisbeheersing

Uw gemeente nodigt u uit op haar eerste Bijeenkomst voor burgers met betrekking tot crisismanagement op maandag 18 september om 20u00 in het Auditorium van de W:Halll.

Lees meer

Ontdek de luchtthermografie van uw dak!

In de nacht van 16 op 17 januari 2023 vloog een klein vliegtuigje over het luchtruim van Sint-Pieters-Woluwe om een infrarood thermografie van de daken van het grondgebied uit te voeren.

Lees meer

Een antenne voor preventie en veiligheid te Stokkel

De gemeente, haar preventiedienst (P.A.J.), de politiezone Montgomery en het OCMW hebben de handen in elkaar geslagen, met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Safe.brussels, om een lokaal preventie- en veiligheidsantenne te openen te Stokkel! 

Lees meer

Christmas Stockel Village 2023 : registratie is nu open voor exposanten

Sint-Pieters-Woluwe houdt van 12 tot 17 december 2023 zijn traditionele kerstmarkt in een feesttent op het Dumonplein.

Lees meer

Buitenspeeldag op 19 april

Op woensdag 19 april is het buitenspeeldag !

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

28
September
muziek

Café Open/leitlokomotiv

GC Kontakt

Lees meer
Alle evenementen