U bevindt zich hier: Start

Werken in de Don Bosco- en de Thielemanslaan van 18/09 tot 21/09/17

De gemeente, in samenwerking met een privé-aannemer, zal overgaan tot het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag in de Don Bosco- en de Ch. Thielemanslaan (van nr. 74 tot nr. 102). Bericht aan de bewoners - Omleiding

Tentoonstelling 'Recht in de ogen' vanaf 12/09 tot 22/09/17

Van 12 tot 22 september verwelkomt de hal van de dienst Bevolking van het gemeentehuis de tentoonstelling van Amnesty International 'Recht in de ogen'.
Lees meer...

Autoloze zondag 2017: aanvraag doorgangsbewijs

De autoloze zondag 2017 zal op 17 september plaatsvinden.

Lees meer...

Exploitatieconcessie van de Auberge des Maïeurs

De “Auberge des Maïeurs”, beschermd gebouw van 1748, werd getroffen door een brand in 2009. Renovatiewerken van het gebouw en de omgeving zijn momenteel in uitvoering. Ze zullen in principe voltooid zijn aan het einde van 2017.

Lees meer...

Op de openbare weg achtergelaten autowrakken te koop !

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe verkoopt 8 voertuigen die werden achtergelaten op de openbare weg en die definitief niet werden opgeëist door hun eigenaar.

Lees meer...

Hulp bij het invullen van uw belastingaangifte

Ook in 2017 organiseert de FOD Financien zitdagen waarop u hulp kunt krijgen uitsluidend bij het invullen van uw belastingaangifte.

Lees meer...

Investeren in zonnepanelen in mijn gemeente? Dat kan!

Goed nieuws: de gemeente heeft besloten om zonnepanelen te installeren op de daken van 7 gemeentelijke gebouwen. Nog beter: ze koos ervoor een deel van de financiering van het project open te stellen voor investerende inwoners!

Lees meer...

Ecologische renovatiepremie - nieuw !

De gemeenteraad van 23 mei 2017 heeft een nieuw reglement goedgekeurd betreffende de toekenning van een ecologische renovatiepremie voor jongeren die een woning hebben gekocht en zich vestigen in Sint-Pieters-Woluwe.
Lees meer...

Reageren in een noodsituatie

In 2u leer hoe te reageren in een noodsituatie ! Surf naar www.reageren-noodsituatie.brussels
Elk eerste weekend van de maand vanaf juni tot december : gratis burgeropleiding georganiseerd door Belgische Rode Kruis, Brusselse brandweerdienst (DBDMH) en Instituut voor Opleiding in Dringende Medische Hulpverlening (IODMH)

pilootproject : Ping if you care

Fiets jij af en toe in het Brusselse gewest? Wil je graag delen met andere fietsers en de Brusselse regering wat beter en veiliger kan? Registreer je dan voor Ping if you care!

Lees meer...

Sluiting van de gemeente

Het gemeentebestuur zal gesloten zijn op 25.05 en 26.05 (Hemelvaart)

 

Een dienstverlening voor uw grofvuil

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe en Net Brussel bieden u opnieuw een dienstverlening bij u in de buurt voor uw grofvuil aan. Ze wordt alleen aangeboden aan de inwoners van Sint-Pieters-Woluwe. Meer info hier.

17 mei 2017 : Cultuurfeest voor jong en oud !

Op 17 mei wordt het domein van GC Kontakt omgetoverd tot een multicultureel feest voor jong en oud. Tijdens het feest ontdek je culturen door hun specifieke voeding, sporten, kledij, muziek en dans.
Lees meer...

Exploitatieconcessies in het nieuw paviljoen op het Dumonplein

In het kader van de herinrichting van het Dumonplein, wenst de gemeente de uitbating van twee ruimten in het nieuw te bouwen paviljoen op het Dumonplein aan private uitbaters te verlenen.

Lees meer...

Gemeentelijk Mobiliteitsplan – Openbaar onderzoek en informatievergaderingen

In antwoord op de uitdagingen van de mobiliteit van vandaag (zoals de noodzaak om de openbare ruimte te delen en voor multimodaliteit te kiezen), heeft onze gemeente in 2015 besloten een Gemeentelijk Mobiliteitsplan (GMP) op te stellen.

Lees meer...

Filmvertoning « L’Odyssée» op 27 april 2017 in de W:Halll

In het kader van het Maltese voorzitterschap van de Europese Unie, nodigen de gemeente en de VZW Wolu-Europe u uit op de filmvertoning van «L’Odyssée» op donderdag 27 april 2017 in de W:Halll. Gratis ingang, een drankje is voorzien.
Lees meer...

Pagina 1 van 7