Actualiteit

Sportcity : oproep tot kandidaatstelling voor de uitbating van het tennis clubhuis

Het sportcentrum van Sint-Pieters-Woluwe (Sportcity) doet een oproep tot kandidaatstelling voor de uitbating van het clubhuis van de tennis, padel, en squashclub “Les Eglantiers”.  De offertes moeten uiterlijk op 23 december 2022 zijn ontvangen. 

Lees meer

Waterbeheerplan 2022-2027 : Openbaar onderzoek

Het ontwerp van het derde Waterbeheerplan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt momenteel aan een openbaar onderzoek onderworpen. Dat zal plaatsvinden van 01/11/22 tot 30/04/23. Op basis van nieuwe vaststellingen versterkt dit derde Plan de milieudoelstellingen die moeten worden bereikt voor het oppervlaktewater, het grondwater en de beschermde gebieden.

Lees meer

Nieuwe markt op het Meiersplein

Op 28 september lanceerde de gemeente Sint-Pieters-Woluwe een nieuwe gezellige markt. Het wordt elke woensdag van 15.00 tot 21.30 uur gehouden op het Meiersplein ! De filosofie van deze markt is duurzaam, lokaal en biologisch.

Lees meer

Het vaccinatiecentrum van Sint-Pieters-Woluwe

Het vaccinatiecentrum van Sint-Pieters-Woluwe, gevestigd in het Gemeenschapscentrum Joli-Bois (15 drève des Shetlands), sluit zijn deuren op 30 november 2022.

Lees meer

Gewestbelasting op de inrichtingen van toeristisch logies hervat

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moeten uitbaters van een inrichting van toeristisch logies hun inrichting inschrijven en een maandelijkse aangifte indienen voor de gewestbelasting op de inrichtingen van toeristisch logies. 

Lees meer

Openingstijden van de loketten tijdens de zomer

Burgerlijke Stand-Bevolking en Parkeerkaarten: de permanentie van donderdagavond (16u -19u) valt weg van 15 juli tot en met 31 augustus 2022.

Lees meer

Energiegemeenschap: de gemeente deelt haar groene energie met de inwoners

De gemeente steunt de oprichting van Energiegemeenschappen op haar grondgebied. Dit nieuwe type innovatieve energieproject heeft tot doel de ter plaatse geproduceerde groene energie te delen.

Lees meer

De Give-Box zijn terug op Sint-Pieters-Woluwe!

U hebt er al van gehoord, misschien al gebruikt …. De Give-Boxen zijn terug in Sint-Pieters-Woluwe. Deponeer er propere, functionele en in goede staat verkerende objecten die u niet meer gebruikt en neem mee wat u nodig heeft, zonder verplichting tot wederkerigheid.

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

8
December
muziek

Café Open : Bwana

GC Kontakt

Lees meer
13 - Dec
18 - Dec
Animaties

Christmas Stockel Village

Place Dumon

Lees meer
13
December
Conferentie

De hormoonverstorende stoffen beter kennen

Centre culturel/cultureel centrum Whalll

Lees meer
19
December
muziek

Water Music & Fire music

Centre culturel/cultureel centrum Whalll

Lees meer
Alle evenementen