Actualiteit

De slechtvalken van Sint-Pieters-Woluwe zijn terug

Voor het 8 jaar op rij verwelkomt de toren van het gemeentehuis van Sint-Pieters-Woluwe een paar slechtvalken die er hun nest hebben gevestigd. We kijken uit naar het uitkomen van de 4 eieren in het nest. 

Lees meer

Een kaart om lokale handelszaken en Horecazaken te steunen

In deze periode van gezondheidscrisis in verband met Covid-19 willen we de lokale handelszaken en horecazaken ondersteunen die Take away, click & Collect of thuisbezorgingdiensten aanbieden in Sint-Pieters-Woluwe.

Lees meer

Het vaccinatiecentrum van Sint-Pieters-Woluwe opent zijn deuren op 15 maart

Op 15 maart 2021 wordt in het Gemeenschapscentrum van Mooi-Bos een gewestelijk vaccinatiecentrum geopend. De GGC (Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie), de instelling die bevoegd is voor het gezondheidsbeleid in het Brussels Gewest, houdt toezicht op de organisatie van de vaccinatie in de hoofdstad en dus op de verschillende vaccinatiecentra.

Lees meer

De gemeente biedt digitale sleutels aan

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe wou een extra service aan zijn inwoners aanbieden door registratiekantoor te worden voor de aflevering van digitale sleutels.

Lees meer

Vooruit met de wijk: op uw projecten, klaar, start!

Collectieve moestuinen, broodbakovens, buurtcompost, give-boxen, rustige straten… Wilt u uw buurt duurzamer maken? Brussel Leefmilieu lanceert de 5de editie van de projectoproep “Vooruit met de wijk”. Wij moedigen u aan om, als inwoner van Sint-Pieters-Woluwe, de sprong te wagen en uw duurzame projecten voor te stellen.

Lees meer

Sportcity : oproep tot kandidaatstelling voor de uitbating van de taverne

Het sportcentrum van Sint-Pieters-Woluwe (Sportcity) doet een oproep tot kandidaatstelling voor de uitbating van zijn taverne.

Lees meer

Gecontroleerde waterlek op het kruispunt van Palmboomstraat met de Cattleyalaan

Op vrijdag 29 januari 2021 rond 11u00 ontstond een leidingbreuk op het kruispunt van de Palmboomstraat met de Cattleyalaan. Vivaqua, die het lek heeft gedicht, meldt dat sommige woningen in de buurt tijdelijk zonder water zullen zitten. De situatie zou in de namiddag weer normaal moeten zijn. Vivaqua zal de herstellingswerken dit weekend uitvoeren. Vanuit […]

Lees meer

Nieuw afval aanvaard in de blauwe zak

Tot nu toe waren alleen plastic flessen en flacons, metalen verpakkingen en drankkartons toegestaan in de blauwe vuilniszak (PMD) van Net Brussel. Sinds 18 januari worden vrijwel alle huishoudelijke kunststofverpakkingen in de PMD-zak aanvaard: yoghurtpotjes, tubes tandpasta, zakjes, bakjes, plasticfolies, enz.

Lees meer
Alle nieuws
 

Peiling