Actualiteit

KLINK (Kunst in de kijker) : oproep aan de deelnemers

We zijn verheugd de 13de editie van de rondreizende tentoonstelling aan te kondigen die kunstenaars en handelaars uit de gemeente Sint-Pieters-Woluwe samenbrengt, die vroeger bekend stond als “Kunst in de etalage”. Van 3 november tot 26 november 2021. 

Lees meer

Belangrijke informatie voor honden- en kattenbezitters

Vanaf 1 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) van toepassing op gegevens die zijn opgeslagen op honden- en kattenchips. Dit betekent dat de sites waar uw huisdieren geregistreerd staan, DogID en CatID in België, uw uitdrukkelijke toestemming nodig hebben om uw gegevens openbaar te maken.

Lees meer

Architectuurprijs 2021

Om een stadsplanning te bevorderen die architecturale kwaliteit, valorisatie van het erfgoed en milieu-integratie ten goede komt, heeft de gemeenteraad besloten om een driejarige architectuurprijs te lanceren. De prijs komt er op het initiatief van de Schepen van Stedenbouw en wordt voor het tweede in 2021 uitgereikt. Inschrijvingen open tot 10 september 2021 !

Lees meer

Een mobiel containerpark in uw wijk

Net Brussel en de gemeente Sint-Pieters-Woluwe slaan de handen in elkaar om u een dienst voor te stellen om uw huisvuil in kwijt te kunnen, van 7 tot 11 Juni.

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

27
juni
Kinderen

Urban wave : een dag urban sport op 27 juni

Place Dumon

Lees meer
Alle evenementen

 

Peiling