Niews

De Gemeenteraad wordt online gestreamd

De gemeenteraadszitting van dinsdag 28 maart 2023 zal in persoon plaatsvinden (in de Fabryzaal van het Cultureel Centrum) en zal live worden uitgezonden op ons YouTube-kanaal. De vergadering begint om 20u00.

Lees meer

Week van het jonge kind van 16 tot 23/04

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe en haar partners nodigen u uit voor de Week van het jonge kind: 7 dagen gewijd aan de ontwikkeling van jonge kinderen, van 16 tot 23 april 2023. 

Lees meer

Projectoproep Cultuur1150

Al even een plan voor de buurt in je schuif liggen? Maar heb je nog net dat duwtje nodig? Of bedenk je graag een project voor Sint-Pieters-Woluwe? Dan is deze projectoproep iets voor jou!   CONTEXT De projectoproep wordt gelanceerd binnen het lokaal cultuurbeleidsplan van de gemeente SPW. Daarin werken de partners rond 3 grote […]

Lees meer

Een nieuw educatief spel : “De begroting op de weegschaal”

Brussel Financiën en Begroting lanceert nieuw educatief spel “De begroting op de weegschaal”. Dit spel laat leerlingen kennis maken met de Brusselse begroting. Het tweetalige spel is ontworpen voor leerlingen van de 3de graad van het basisonderwijs en de 1ste graad van het secundair onderwijs van scholen van het Brusselse gewest.

Lees meer
Alle nieuws
 

Agenda

27
March
Theater

Le Nozze

Centre culturel/cultureel centrum Whalll

Lees meer
Alle evenementen