Actualiteit

Een mobiel containerpark in uw wijk

Net Brussel en de gemeente Sint-Pieters-Woluwe slaan de handen in elkaar om u een dienst voor te stellen om uw huisvuil in kwijt te kunnen, van 13 tot 16 mei 2019.

Lees meer

Hulp bij het invullen van uw belastingaangifte

Ook dit jaar zullen de ambtenaren van de FOD Financiën u helpen uw belastingaangifte in te vullen. Opgelet, u dient vanaf nu wel een afspraak maken!

Lees meer

Verkiezingen op 26 mei 2019

Op zondag 26 mei worden de kiezers opgeroepen voor een drievoudige verkiezing: federale, gewestelijke en Europese verkiezingen.

Lees meer

Laten we allemaal samen met de fiets naar de Feest van de Tervurenlaan komen!

Op zondag 12 mei 2019 organiseert de gemeente Sint-Pieters-Woluwe een fietstocht ter gelegenheid van het Feest van de Tervurenlaan. Het doel van deze fietstocht is om samen naar de tervurenlaan te fietsen.

Lees meer

#tourensemble, Heel Brussel op de fiets!

Vind jij ook dat we allemaal beter worden van meer fietsers in de stad? Sluit je dan aan bij #tourensemble! Een initiatief van Brussel Mobiliteit

Lees meer

Op de openbare weg achtergelaten autowrakken te koop

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe verkoopt verschillende voertuigen die werden achtergelaten op de openbare weg en die definitief niet werden opgeëist door hun eigenaar.

Lees meer

“Telen in de stad” : 6 workshops in Sint-Pieters-Woluwe

Bij elke editie lopen ze vol: bijna 200 personen namen de voorbije twee jaar in Sint-Pieters-Woluwe al deel aan praktische workshops over telen in de stad.

Lees meer

Diefstalpreventie: laat uw fiets graveren

De vzw PAJ (de preventiedienst van de gemeente) organiseert meerdere keren per jaar gratis graveeracties voor fietsen. Dit houdt in dat het rijksregisternummer van de eigenaar op de fiets wordt gegraveerd om de dieven af te schrikken (de gegraveerde fiets is minder gemakkelijk te verkopen) en de fiets aan de eigenaar te kunnen teruggegeven als […]

Lees meer

Infosessie over de Brexit op 21 maart

De Britse ambassade in Brussel organiseert in samenwerking met de gemeente Sint-Pieters-Woluwe een infosessie op 21 maart om 18u om uitleg te verlenen over welke invloed de Britse uittreding uit de EU op uw leven kan hebben.

Lees meer

Sint-Pieters-Woluwe neemt deel aan de uitdaging “Dikketruiendag”

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe neemt deel aan de uitdaging #Dikketruiendag op dinsdag 12 februari. De verwarming is verantwoordelijk voor een groot deel van het energieverbruik in de gebouwen en we daarvoor voornamelijk fossiele brandstoffen gebruiken die voor CO2-uitstoot zorgen.

Lees meer