Actualiteit

Openbaar onderzoek over de renovatie van de Montgolfierlaan – aanvullende informatie

De gemeente zal doorgaan met het herstel van de trottoirs op de Montgolfierlaan.

Lees meer

World Cleanup Day 2019

Net als vorig jaar steunt de gemeente Sint-Pieters-Woluwe de wereldwijde World Cleanup Day op zaterdag 21 september. Deze opkuisactie vindt tegelijkertijd plaats in 150 landen en is een van de belangrijkste burgerinitiatieven ter wereld.  

Lees meer

Ontmoetingen met de burgers 2019

Vanaf dit nieuwe schooljaar biedt het College van Burgemeester en Schepenen u 5 bijeenkomsten aan om u de Algemene beleidsverklaring 2019-2024 voor te stellen en die met u te bespreken.

Lees meer

Kunst in de Etalage 2019

Van 30 september tot 27 oktober zullen een dertigtal kunstenaars in verschillende winkels in de gemeente exposeren. Vier weken lang zullen de etalages het werk van de kunstenaar belichten. Een unieke kans om de winkels anders te ontdekken en door de verschillende wijken van de gemeente te wandelen.

Lees meer

Autoloze zondag op 22 september : aanvraag doorgangsbewijs

De uiterste afgiftedatum van de doorgangsbewijzen is woensdag 18 september 2019.

Lees meer

Sluiting van de gemeente

Het gemeentebestuur zal gesloten zijn op 15 en 16 Augustus.

Lees meer

Reeks van lezingen en workshops rondom wonen 2019

Tussen 12 september en 24 oktober 2019 zal Homegrade 13 lezingen en 5 workshops gratis aanbieden aan particulieren. Het woonmilieu en de renovatie ervan komen aan bod in verschillende facetten: akoestiek, circulaire economie, energie, huisvesting, erfgoed, renovatie en stedenbouw.

Lees meer

Overvliegen : motie van de gemeenteraad

De Gemeenteraad van Sint-Pieters-Woluwe heeft een motie goedgekeurd om het probleem van de hinder als gevolg van het overvliegen van het gebied rond de luchthaven Brussel-Nationaal te ondervangen.

Lees meer

#tourensemble, Heel Brussel op de fiets!

Vind jij ook dat we allemaal beter worden van meer fietsers in de stad? Sluit je dan aan bij #tourensemble! Een initiatief van Brussel Mobiliteit

Lees meer

“Telen in de stad” : 6 workshops in Sint-Pieters-Woluwe

Bij elke editie lopen ze vol: bijna 200 personen namen de voorbije twee jaar in Sint-Pieters-Woluwe al deel aan praktische workshops over telen in de stad.

Lees meer