Actualiteit

Bierfestival 2022 – inschrijving voor brouwers

Het Bierfestival, georganiseerd door de gemeente Sint-Pieters-Woluwe, wordt op zondag 25 september 2022 (vanaf 11u tot 20u) opnieuw gehouden op het Meiersplein.

Lees meer

Warm weer: een koele plek open op 10, 11 en 12 augustus

Nu we aan het begin staan van de zomer van 2022 zal de gemeente, in samenwerking met het OCMW en verschillende (para)gemeentelijke vzw’s, haar “hitegolfplan” herlanceren. Het omvat advies en acties voor iedereen, en vooral voor onze kwetsbare senioren en buren.

Lees meer

Gewestbelasting op de inrichtingen van toeristisch logies hervat

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moeten uitbaters van een inrichting van toeristisch logies hun inrichting inschrijven en een maandelijkse aangifte indienen voor de gewestbelasting op de inrichtingen van toeristisch logies. 

Lees meer

Een mobiel containerpark in uw wijk

Net Brussel en de gemeente Sint-Pieters-Woluwe slaan de handen in elkaar om u een dienst voor te stellen om uw huisvuil in kwijt te kunnen, van 29 augustus tot 2 september 2022. 

Lees meer

Openingstijden van de loketten tijdens de zomer

Burgerlijke Stand-Bevolking en Parkeerkaarten: de permanentie van donderdagavond (16u -19u) valt weg van 15 juli tot en met 31 augustus 2022.

Lees meer

Een tijdelijk skatepark in het Park van Woluwe dankzij Playcation

Het tijdelijke skatepark wordt feestelijk geopend op 13 juli en is de hele zomer open for your ride. RAION organiseert in juli en augustus ook een aantal workshops. 

Lees meer

Nieuwe oplaadpunten voor elektrische auto’s in 2023 – enquete

Dien uw voorstellen in voor de locaties van de volgende openbare oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Lees meer

Energiegemeenschap: de gemeente deelt haar groene energie met de inwoners

De gemeente steunt de oprichting van Energiegemeenschappen op haar grondgebied. Dit nieuwe type innovatieve energieproject heeft tot doel de ter plaatse geproduceerde groene energie te delen.

Lees meer

Vakantie voor de deur: vergeet uw identiteitsdocumenten niet te controleren !

Na twee door Covid verstoorde zomers zullen velen van ons dit jaar van een vakantie in het buitenland genieten. Als dit voor u het geval is, vergeet dan niet de geldigheid van uw identiteitsdocumenten en die van uw kinderen te controleren: identiteitskaart, Kids ID en/of paspoort.  

Lees meer

De Give-Box zijn terug op Sint-Pieters-Woluwe!

U hebt er al van gehoord, misschien al gebruikt …. De Give-Boxen zijn terug in Sint-Pieters-Woluwe. Deponeer er propere, functionele en in goede staat verkerende objecten die u niet meer gebruikt en neem mee wat u nodig heeft, zonder verplichting tot wederkerigheid.

Lees meer