Actualiteit

Sint-Pieters-Woluwe neemt deel aan de uitdaging “Dikketruiendag”

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe neemt deel aan de uitdaging #Dikketruiendag op dinsdag 12 februari. De verwarming is verantwoordelijk voor een groot deel van het energieverbruik in de gebouwen en we daarvoor voornamelijk fossiele brandstoffen gebruiken die voor CO2-uitstoot zorgen.

Lees meer

Bike for Brussels-campagne

Brussel Mobiliteit heeft haar nieuwste “Bike for Brussels-campagne” gelanceerd. Het doel? Andere weggebruikers warm maken voor de voordelen van fietsen en hen aansporen tot meer respect voor fietsers in de hoofdstad dankzij positieve beledigingen.   Fietsers worden niet altijd gewaardeerd. In haar nieuwe Bike for Brussels-campagne heeft Brussel Mobiliteit een boodschap voor de andere weggebruikers: als u […]

Lees meer

Jobbeurs – Bericht aan werkgevers

Dinsdag 12 maart 2019 van 14u00 tot 17u00. Bent U van plan om personeel in dienst te nemen : bedienden, kaderleden, arbeiders of studenten ?  Wij voorzien U gratis een volledig stand. Meer dan 50 stands, ongeveer 900 werkzoekenden in 2018.  Info en réservatie : emploi@woluwe1150.be – 02/773 05 89

Lees meer

Salon de l’Emploi – Avis aux employeurs

Mardi 12 mars 2019 de 14h00 à 17h00. Vous êtes à la recherche de personnel  :  employés, cadres, ouvriers ou étudiants ?  Nous mettons gratuitement à votre disposition un stand entièrement équipé. Chaque année, plus de 50 stands et près de 900 chercheurs d’emploi en 2018.  Infos et réservation : emploi@woluwe1150.be ou 02/773 05 89  

Lees meer

Sluiting van het gemeentehuis op 25/12, 26/12, 01/01 en 02/01

Het gemeentehuis zal op 25 en 26 december en op 1 en 2 januari gesloten zijn.

Lees meer

De medewerkers van Net Brussel bieden u hun wensen aan

Eindejaar gaat samen met balansen, goede voornemens en ook wensen. En in 2018 zal het niet anders zijn! De medewerkers van Net Brussel zullen binnenkort bij de inwoners van het Brussels Gewest aanbellen om hun beste wensen aan te bieden.

Lees meer

Europese verkiezingen : oproep aan onze Europese medeburgers

Op zondag 26 mei 2019 heeft de verkiezing van het Europees Parlement plaats. 20 leden van het Europees Parlement worden verkozen. Als burger van een Lidstaat van de Europese Unie ingeschreven in de bevolkingsregisters van een Belgische gemeente kan u zich inschrijven op de kiezerslijst voor de Europese verkiezingen.

Lees meer

Samenstelling van het nieuw schepencollege

De zetelverdeling binnen de nieuwe meerderheid – Lijst (LB1150) van de Burgemeester, Ecolo-Groen, DéFi – is als volgt : 4 schepenzetels voor de Lijst (LB1150) van de Burgemeester evenals de post van Burgemeester en het Voorzitterschap van het OCMW, 3 schepenzetels voor Ecolo-Groen, 1 schepenzetel voor DéFi.

Lees meer

Vuurwerk, verknal uw feestje niet

De eindejaarsfeesten staan weer voor de deur en misschien denkt u eraan om de overgang van oud naar nieuw extra in de verf te zetten met een spetterend vuurwerk.

Lees meer

Flash info 09/10 : Stabiliteitsproblemen – gebouw Groene Hond

Er werden stabiliteitsproblemen vastgesteld op de werf van het gebouw op de hoek van de Jules de Troozlaan en de Tervurenlaan (Groene hond) dat momenteel gerenoveerd wordt. De hulpdiensten en de ingenieurs die met het bouwproject belast zijn, zijn ter plaatse.

Lees meer