Actualiteit

JOB DAY 2020 – Advies aan werkgevers

JOB DAY – Dinsdag 3 maart van 14u00 tot 17u00 Advies aan werkgevers die willen rekruteren ! Reserveer gratis een stand op onze Job Day en ontmoet vele gemotiveerde werkzoekenden ! Meer dan 50 stands en 800 werkzoekenden afkomstig van Brussel en zijn omgeving. Info & reservatie : emploi@woluwe1150.be 02/773 05 89  

Lees meer

Wedstrijd Ambacht in de kijker : start van de inschrijvingen

Wordt de ambachtsman of -vrouw van 2020, zet het ethisch en duurzaam ambacht in de kijker. Inschrijvingen tot 7 februari 2020.

Lees meer

Enquête op Fluicity : nieuwe drop zones in Sint-Pieters-Woluwe

Een “dropzone” is een rechthoekige ruimte met bogen en afgebakend door gele markeringen op de grond op de weg. Dit maakt het mogelijk om zelfbedieningsvoertuigen (fietsen, scooters) onder te brengen om de trottoirs vrij te maken.

Lees meer

Een verwarmde zaal voor de meest behoeftigen in de Kerk van Stokkel

De gemeente heeft een verwarmde zaal geopend in een lokaal van de kerk van Stokkel, die door de parochie ter beschikking wordt gesteld.

Lees meer

Sluiting van de gemeente

Het gemeentebestuur zal gesloten zijn op 25 en 26 december 2019 en op 1 en 2 januari 2020.

Lees meer

Xmas Festival van 10 tot 15 december op het Dumonplein

Het Xmas Festival landt voor de zevende keer terug op het Dumonplein. Inhuldiging op dinsdag 10 december om 19u !

Lees meer

Vuurwerk en dieren: enkele voorzorgsmaatregelen

Het feestseizoen nadert en enkelen komen dan in de verleiding om in hun tuin of op straat vuurwerk af te schieten. Houd er rekening mee dat het Algemeen Politiereglement het gebruik van vuurwerk verbiedt op voor het publiek toegankelijke plaatsen en in privé-eigendommen (artikel 13) en ook het zich schuldig maken aan kabaal of nachtlawaai […]

Lees meer

Nieuwe avondmarkt : neem op Fluicity deel aan onze enquête

In december nodigt de gemeente u uit om deel te nemen aan een enquête over de ontwikkeling van een nieuwe avondmarkt in Sint-Pieters-Woluwe.

Lees meer

Eindejaarsgeschenken: Pas op voor oplichting

Het is een traditie: naarmate de feestdagen naderen, gaan de agenten van Net Brussel van deur tot deur om de bewoners kerstgeld te vragen. Elk jaar duiken er echter ook nepvuilnismannen op om geld van hen af te persen.

Lees meer

“Nazi”-tags: nultolerantie

Met een mengeling van angst en verdriet ontdekten de arbeiders van de administratie van Sint-Pieters-Woluwe bij hun aankomst op het werk vanochtend de tag van drie hakenkruizen op de gevel van het gemeentehuis en het politiegebouw.

Lees meer