Actualiteit

De Gemeenteraad wordt online gestreamd

De gemeenteraadszitting van dinsdag 26 oktober, georganiseerd door videoconferentie (Zoom), wordt vanaf 20u00 live uitgezonden op YouTube.

Lees meer

Inschrijving tot de kerstmarkt in het Centrumwijk

Zondag 12 december 2021 zal het Meiersplein verlicht worden om de 4de editie van de Kerstmarkt te verwelkomen.

Lees meer

De markt van Stokkel terug op het Dumonplein

Vanaf vrijdag 1 oktober keert de markt van Stokkel op vrijdag en zaterdag terug op het Dumonplein. Sinds 18 mei 2020 en de heropening van de markten aan het einde van de eerste lockdown, moest de markt op vrijdag en zaterdag worden verplaatst naar de Baron d’Huartlaan, om te voldoen aan de Covid-maatregelen (aparte in- […]

Lees meer

Deelnemen aan het Klimaatplan: enquête en workshops

De gemeente Sint-Pieters-Woluwe wil een ambitieus Klimaatplan opstellen. Dit laatste heeft tot doel de inwoners, het bestuur en alle andere actoren van de gemeente voor te bereiden op de strijd tegen de klimaatverandering en voor een bewoonbare en vreedzame planeet, door middel van duidelijk omschreven acties.

Lees meer

KLINK (Kunst in de kijker)

Wij stellen u graag de 13de editie van KLINK voor, het tentoonstellingparcours dat kunstenaars en handelaars uit de gemeente Sint-Pieters-Woluwe samenbrengt, voorheen bekend als “Kunst in de etalage. Van 3 november tot 26 november 2021. 

Lees meer

Belangrijke informatie voor honden- en kattenbezitters

Vanaf 1 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) van toepassing op gegevens die zijn opgeslagen op honden- en kattenchips. Dit betekent dat de sites waar uw huisdieren geregistreerd staan, DogID en CatID in België, uw uitdrukkelijke toestemming nodig hebben om uw gegevens openbaar te maken.

Lees meer

Gratis psychologische hulp voor jongeren

De gemeentelijke diensten van Sint-Pieters-Woluwe zetten zich in voor de geestelijke gezondheid van jongeren. De huidige gezondheidscrisis en de gevolgen daarvan leiden tot stress, angst, verlies van zelfvertrouwen en motivatie, en moeilijke gedachten, vooral bij 12- tot 25-jarigen. 

Lees meer

Op reis? Vergeet de Kids-ID niet

Kids-ID (voor Belgische kinderen jonger dan 12 jaar) is noodzakelijk voor reizen binnen de Europese Unie (en enkele andere landen).

Lees meer

Red de oude liften!

In de Brusselse gebouwen bevinden zich oude liften die een opmerkelijk erfgoed vormen. Homegrade en urban.brussels maken een inventaris om bij te dragen tot de bescherming ervan.

Lees meer

Check de geldigheidsdatum van uw rijbewijs

Het rijbewijs ‘bankkaartmodel’ is 10 jaar geldig!

Lees meer