Lancering van een Platform voor Burgerlijke Aanmoediging in Sint-Pieters-Woluwe

We zijn verheugd de ontwikkeling van een nieuw platform voor burgerlijke aanmoediging in Sint-Pieters-Woluwe aan te kondigen. Dit unieke platform beloont en waardeert positieve bijdragen en solidariteitsacties, met in eerste instantie een focus op zachte mobiliteit.

Concreet zal het platform het volgende bieden:

  • Voorstellen voor burgerlijke acties, positieve uitdagingen en uitdagingen voor alle deelnemers
  • “Jetons”, een specifieke munteenheid die kan worden uitgewisseld in de handelszaken van de gemeente, als erkenning voor voltooide uitdagingen.

 

In het verlengde van het buck-e project

Dit project is een voortzetting van buck-e, dat sinds 2021 op gemeentelijk niveau bestaat en waarmee leerlingen van het 5de en 6de leerjaar meer dan 53.498km te voet of per fiets hebben afgelegd.

In dezelfde geest zal het nieuwe platform voor burgerlijke betrokkenheid dat we samen met u willen opbouwen, zijn actieterrein uitbreiden naar inwoners die deelnemen aan de positieve uitdagingen die door de gemeente worden gelanceerd.

 

Oproep tot deelname aan het ontwerp van dit project

We nodigen alle inwoners uit die willen bijdragen aan het ontwerp en de evolutie van dit project. Of u nu een voorstander bent van zachte mobiliteit, een liefhebber van nieuwe initiatieven, of gewoon een burger die een positief verschil wil maken, uw bijdrage is welkom. U heeft de kans om deel uit te maken van een zinvol en innovatief project.

 

Geef uw mening

Om uw verwachtingen beter te begrijpen en uw ideeën vanaf de eerste stappen te integreren, lanceren we een initiële enquête op het platform Flui.City. Het doel van deze enquête is tweeledig: het voorstellen van burgerlijke acties en samen de naam van dit nieuwe platform kiezen. Hier is de link naar de enquête

 

Denkavond en presentatie van de testversie van de applicatie

We zullen een denkavond en presentatie van de testversie van de applicatie organiseren op donderdag 11 april van 18u tot 20u. De eerste 60 ingeschrevenen krijgen de kans om deel te nemen en kunnen de applicatie testen tijdens de testfase die 1 tot 2 maanden zal duren. De inschrijvingslink en de informatie vindt u aan het einde van de enquête.

Sluit u bij ons aan en draag bij aan de vormgeving van Sint-Pieters-Woluwe!