Loading Events

Boze bejaarden

  • This event has passed.
Monday 22 January - Monday 22 January
8:15 PM-10:30 PM
Centre culturel/cultureel centrum Whalll

Samenvatting

‘Boze Bejaarden’ is een tragikomische operette van en over onze tijd. Een comedy of errors, een deurenkomedie met veel misverstanden en nog meer romantische, suikerige, warme momenten. Maar daarnaast schuilt er, zoals dat hoort in operette, ook een scherpe maatschappijkritiek in het stuk: kritiek op onze omgang met ouderen.

Emilienne heeft een relatie met haar masseur Nestor. Het is dik aan, ze zijn smoorverliefd en genieten van hun hereniging na een lange periode waarin ze elkaar niet mochten ontmoeten. Enkele buren zien het met lede ogen aan. Het geluk van het prille koppel confronteert hen met oude wonden. Ze bedenken een plan met onvoorziene gevolgen: iedereen in de omgeving wordt erin meegesleurd.

‘Boze Bejaarden’ wordt gebracht als een live luisterspel: de acteurs, zangers en musici nemen verschillende rollen aan om het verhaal tot leven te wekken. Annelies Van Parys arrangeerde aria’s uit het klassieke operette-repertoire en schreef nieuwe muziek bij tekst en libretto uit de pen van Gaea Schoeters en Annelies Verbeke.

Infos et réservations