CosySenior

De CosySenior is uw ontmoetingsplaats voor momenten van gezelligheid, uitwisseling, deling en ontdekking. Het maakt het mogelijk om u, een keer per maand, een breed scala aan activiteiten, meestal gratis, georganiseerd op het gemeentelijk grondgebied, aan te bieden.

Namens mijn team hoop ik u talrijk daar te zien om verschillende genoegens te delen.

 

Kalender 1ste semester 2024 :

Dinsdag 23 januari, van 14u tot 17u (in het W:Halll -> Forumzaal)

Creatieve workshop BLOEMARRANGEMENT

Probeer bloemschikken in een creatieve workshop met gedroogde bloemen onder klok. U zal alle technieken en tips ontdekken die u nodig hebt om een echt decoratief object te maken dat uw huis zal opfleuren.

 

Dinsdag 20 februari, van 14u tot 17u (W:Halll -> Forumzaal) 

De CosySenior organiseert zijn 6de BRIDGETOERNOOI  

Kom en ga weer de strijd aan met andere bridgeliefhebbers. Zet uw hersenen aan het werk, neem de juiste beslissingen en geloof in uw geluksster. Dat alles in een warme familiesfeer! Dat de beste moge winnen! Er zijn prijzen te winnen.

 

Maandag 18 maart, van 14u tot 17u (W:Halll -> Capartzaal)

Een CONFERENTIE-DEBAT over LEEFTIJDSDICRIMINATIE

De Liages-vereniging voor permanente opvoeding zal met ons praten over het probleem van leeftijdsdiscriminatie, de oorzaken die leiden tot discriminatie van ouderen in de media, op het werk en in de openbare ruimte, en de gevolgen van leeftijdsdiscriminatie voor individuen en de samenleving als geheel. Geef uw mening tijdens deze interactieve lezing.

 

Woensdag 17 april, van 14u tot 17u (in het Gemeenschapscentrum van Mooi-Bos)

INTERGENERATIONELE BAKWORKSHOP: vier Pasen met lekkernijen !

Geniet van een moment van plezier voor jong en oud en laat uw verbeelding de vrije loop om onweerstaanbare paasdesserten in originele smaken te maken. Deze gastronomische workshop, vol uitwisselingen en ontdekkingen, eindigt met een proeverij van uw creaties.

Het aantal plaatsen is beperkt!

 

Woensdag 29 mei, van 14u00 tot 17u00 (W:Halll -> Whalllstationzaal)

Concert, interview en signeersessie op het menu van een speciaal “Brel”-evenement

We zien de ‘grote Jacques’ tijdens zijn concert in het casino van Knokke, gefilmd in juli 1963, waar hij zijn nummer Mathilde voor het eerst uitvoerde. Een kans om zijn andere ongelooflijk mooie teksten opnieuw te beluisteren! U kunt ook zijn ontroerende en uitzonderlijke interview bekijken, “Brel parle”, in kleur gefilmd in 1971 door Marc Lobet. De kunstenaar behandelt verschillende thema’s, waaronder vrouwen, tederheid, vriendschap en België, dat “meer waard is dan een taalkundige ruzie”. Deze emotionele middag wordt afgesloten met een signeersessie met zijn dochter France.

 

Donderdag 27 juni, van 14u tot 17u (in het Woluwepark)

Een praktische workshop om VALPARTIJEN TE VOORKOMEN

Neem deel aan een workshop om uw lichaam wakker te maken, onder begeleiding van een psychomotorisch therapeut en een pedicure van het Univers Santé medisch centrum. Leer eenvoudige, efficiënte motorische oefeningen die uw risico’s op valpartijen verkleinen en leer hoe u goed kunt opstaan als u toch valt.

 

> Reservering ONONTBEERLIJK en INFO via de dienst Sociale Zaken 

Tel. 02 773 05 60 – affaires.sociales@woluwe1150.be

 

De animaties worden in het Frans aangeboden. Gratis toegang.