Laden Evenementen

Bierfestival

  • Dit evenement is voorbij.
zondag 26 september - zondag 26 september
11:00 AM-8:00 PM
Place des Maïeurs

Samenvatting

Na twee afgelaste edities keert het bierfestival op zondag 26 september eindelijk terug op het Meiersplein, van 11 tot 20 uur. Kom kwaliteitsbieren proeven in een muzikale en gezellige sfeer. Dit jaar staan ook verschillende evenementen op het programma.

Het aanbod is opnieuw veelzijdig, met creaties van kleine lokale brouwerijen, biologische ontdekkingen, trappistenbieren en bekende Belgische bieren. Blond, bruin, amber, tripel, licht of sterk, er zal voor elk wat wils zijn.

U kunt ook eten in de plaatselijke horecagelegenheden.

Verschillende kermisattracties zullen u tussen het bier door vermaken. Kom en test uw krachten op de Mailloche, de Canon of de Looping! Plezier voor ouders en kinderen gegarandeerd.

De muzikale sfeer wordt verzorgd door het Brussels Balkan Orchestra, dat parels uit het populaire muziekrepertoire uit Roemenië, Bulgarije en Griekenland omtovert tot een orkestrale versie vol delicatesse en sensualiteit. De Triporteur, een nieuw soundsystem, neemt u mee in sferen van Balkan-, Swing- en Afrobeatmuziek…

Praktische informatie

Prijzen: 1 jeton = 1,5€ = 1 bier van 16cl. De degustatieglazen zijn ter plaatse beschikbaar (€ 2 waarborg). Vrije toegang, verkoop van jetons ter plaatse. Gemakkelijk parkeren.

Meer info: 02/773.07.98 – mvuitton@woluwe1150.be