Loading Events

Sound Wave Festival: een evenement door en voor jongeren

Friday 28 June - Friday 28 June
4:00 PM-10:00 PM
Parc de/Park van Woluwe

Samenvatting

Hét feest van de jeugd « Sound Wave Festival » is een participatief evenement door en voor jongeren, op vrijdag 28 juni in het Park van Woluwe.

Het project komt voort uit de ideeën van de meertalige Jeugdraad, Project W1150, en jongeren van het jeugdhuis Le Bunker. Hun doel is om een leuk en muzikaal jaarlijks evenement te ontwikkelen om het einde van de examens te vieren en banden te creëren tussen jongeren van 12 tot 25 jaar.

De gemeentelijke diensten Jeugd en Cultuur werkten samen met het jeugdhuis Le Bunker en de vzw PAJ en andere lokale jeungdparnters om dit project te ontwikkelen. Het resultaat van maanden van participatieve co-constructie met jongeren.

Op het programma: Ninja Warrior opblaasparcours, 3×3 basketbaltoernooi, photobooth, creatieve workshops, dunk tank, efemere tatoeage en nog veel meer leuks.

Gemeentelijke jeugdbewegingen zullen zoete en hartige kraampjes aanbieden, terwijl de Afrikaanse foodtruck Sweet Juicy Food en de plaatselijke ijsfoodtruck Mouss hun specialiteiten aanbieden, dit alles tegen democratische prijzen. De originele Pick it up bar verzorgt de drankjes.

Op de kleine scène toont POZAR jong talent, gevolgd door een line-up van concerten op het grote podium, zorgvuldig geselecteerd door collectif OFA à Legats, SUSSOL. (Fresh Boogie & Nebtis), Kazu Matari, Mona en Deejay Jhones.

Afspraak op 28 juni om 16u in het Woluwepark, naast het Wolu Sports Park, Edmond Galoppinlaan. Meer info op Instagram: @events_on_wsp