Laden Evenementen

Braderij van Stokkel

  • Dit evenement is voorbij.
Friday 04 June - Sunday 06 June
10:00 AM-6:00 PM

Samenvatting

De winkeliers van de Stokkelwijk verwachten u op 4, 5 en 6 juni voor hun grote voorjaarsuitverkoop. Bij wijze van uitzondering zullen de winkels ook op zondag open zijn, van 11 tot 18 uur.

Stokkel is een levendig en dynamische winkelwijk die een grote verscheidenheid aan kwaliteitsproducten biedt. Bovendien zijn de voorraden groot en in deze tijden hebben de plaatselijke handelaren uw steun meer dan ooit nodig. Aarzel dus niet om voorbij te komen en van de vele mooie aanbiedingen te genieten die er aan zitten te komen.

Op vrijdag of zaterdag kunt u uw inkopen beginnen of uitbreiden met een bezoek aan de markt van Stokkel. Van 8 tot 13 uur bieden de marktkramers u een ruime keuze aan kwaliteitsproducten.

Vergeet niet dat de Stokkelwijk bereikbaar is met het openbaar vervoer (metro 1, tram 39, bus 36), de fiets (talrijke parkeerplaatsen beschikbaar) en de auto (talrijke parkeermogelijkheden). Er lopen momenteel twee parkeeracties als ondersteuning van de winkeliers:

  • op het Dumonplein: gratis 30 minuten parkeren (met ticket)!
  • parking Stockel Square: 90 minuten gratis parkeren van maandag tot vrijdag tussen 17u en 20u.

De braderij van Stokkel is een initiatief van de twee plaatselijke handelsverenigingen, Stockel Village en Stockel Square, met de steun van de gemeente en de vzw Wolu-Animations.

Meer informatie: www.stockelvillage.bewww.stockelsquare.be