Een antenne voor preventie en veiligheid te Stokkel

De gemeente, haar preventiedienst (P.A.J.), de politiezone Montgomery en het OCMW hebben de handen in elkaar geslagen, met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Safe.brussels, om een lokaal preventie- en veiligheidsantenne te openen te Stokkel! 

Het bureau voor preventie en veiligheid in Stokkel zal in de galerij van het Stokkelplein, rechts van de Match, gedeeltelijk toegankelijk zijn voor het publiek. Tijdens de kantooruren kunnen burgers contact opnemen met de partnerdiensten die betrokken zijn bij de Preventie- en Veiligheidsketen: de diefstalpreventieadviseur, de conflictbemiddelaar en de verantwoordelijke van de reinigingsdienst. Het centrum zal ook de eventuele problemen in verband met de veiligheid in de wijk verzamelen.

Het bureau voor preventie en veiligheid in Stokkel heeft als doel de veiligheid in de wijk te vergroten door alle actoren samen te brengen die betrokken zijn bij veiligheid en preventie. Dit biedt een transversale werkplek aan om een permanente diagnose van de wijk op te stellen en te reageren op de problemen die zich voordoen.

Het kantoor is open voor het publiek, zonder afspraak, op de volgende tijden:

Maandag

10u – 12u

Dienst bemiddeling

Dinsdag

14u – 16u

Diefstalpreventie

 

13u – 15u

Politie

Woensdag

10u – 12u

Dienst netheid

 

14u – 16u

Sociale hulp 

Donderdag 

10u – 12u

Dienst Parkeerbeleid 

Vrijdag

10u – 12u

Sociale hulp 

 

10u – 12u

Politie

 

Adres 

Winkelcentrum Stockel Square, de Hinnisdaellaan en Kerkstraat. Lokaal n°2.